اخبار و اطلاعیه ها

رییس دانشکده هنر از برگزاری موفقیت آمیز جلسات دفاعیه دانشجویان دانشکده هنر و استقبال دانشجویان از این جلسات خبر داد و اظهار امیدواری کرد تا کلاس های دانشکده هنر که از سی و یکم فروردین شروع می شود با موفقیت تا زمان بازگشایی دانشگاه ادامه یابد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از مشکلات حذف ترم دانشجویان در شرایط کرونایی می گوید تا چالش های آموزش مجازی دانشگاه ها و تاکید دارد که وضعیت بحرانی کنونی نیازمند مدیریتی اقتضایی با کارایی به نسبت بالا و کارآمد است.