اخبار و اطلاعیه ها

به همت هیئت محبان الزهرا(س)، با همکاری هیئت هنر و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و 72 تن از یارانش در فضای باز دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«در میان روضه هایت زندگی کردن خوش است» مجموعه روایت هایی از واقعه عاشورا است که در قالب سبک زندگی بیان شده است. محسن عباسی ولدی با بیان برش های تأثیرگذار این واقعه، یک سبک زندگی را برای خانواده های اسلامی به تصویر کشیده است.

مطالعه بیشتر

ششمین نشست ایده پردازی «علم و جامعه» با عنوان «از آموزش عالی کلاسیک به آموزش عالی الکترونیکی» با هدف گفتگو درباره سنجش و ارزشیابی و چالش های یادگیری الکترونیکی، روز سه شنبه 4 شهریور ماه برگزار می گردد.

مطالعه بیشتر

فصلنامه رهپویه هنر، به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریه ها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری از طریق چاپ مقالات علمی- پژوهشی، راه اندازی گردید و در پایگاه تخصصی مجلات نورمگز نمایه شد.

مطالعه بیشتر

یکشنبه 2شهریور، نشست مشترک مجازی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و پژوشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی پیرامون مسائل آموزش عالی مجازی درعرصه هنر و معماری با بررسی افق های همکاری و همفکری در باب آموزش و پژوهش مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

خاطرات «روزی که در اتاق عمل گریستم» تلنگری است به ما که ایرانی ها چگونه از بحران هایی که در چند دهه گذشته داشته اند، عبور کردند. خواندن این اثر در روزهایی که کادر درمان در میدانی جدید در حال حماسه آفرینی است، خالی از لطف نیست.