اخبار و اطلاعیه ها

راضیه قلیان دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری دانشکده هنر دانشگاه سوره در بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران توانست نفر برگزیده بخش پوستر را به خود اختصاص دهد.

مطالعه بیشتر

ماه صفر دومین ماه قمری پس از محرم است و شیعیان و محبان اهل بیت(ع)، این ماه را از ایام سوگواری می دانند، زیرا در ابتدای این ماه خانواده امام حسین(ع) و بازماندگان واقعه کربلا را به صورت اسیری وارد شام کردند و آنان را در فشار روحی و روانی قرار دادند.

مطالعه بیشتر

امروزه مسئولیت اجتماعی در حالی کلیدواژه اصلی انتشار محتوا به شمار می رود که برخی از کاربران فضای مجازی و شهروندخبرنگاران با بازنشر محتوای جعلی رسانه های معاند و صاحبان قدرت، ناامیدی را در سطوح مختلف جامعه تزریق می کنند.