اخبار و اطلاعیه ها

معاون پژوهشی دانشگاه سوره گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با هدف ایجاد انگیزه و تشویق اعضای هیات علمی به نگارش مقالات علمی پژوهشی به تدوین شیوه نامه تشویقی نگارش مقاله علمی پرداخته است.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با هدف ایجاد انگیزه و تشویق اعضای هیات علمی به نگارش مقالات علمی پژوهشی، به تدوین شیوه نامه تشویقی نگارش مقاله علمی پرداخته است.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر دانشگاه، روز دوشنبه 5 آبان ماه، در دومین نشست نقد کتاب، به بررسی و نقد کتاب «ازو و بوطیقای سینما» نوشته دیوید بردول با ترجمه روبرت صافاریان، به صورت آن لاین خواهد پرداخت.

مطالعه بیشتر

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از زمان بندی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته صرفأ بر اساس سوابق تحصیلی سال 99 خبر داد.

مطالعه بیشتر

«دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه ها با جامعه و صنعت» به همت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای سیاست ها و اقدامات به منظور توسعه ارتباط دانشگاه ها با جامعه و صنعت همزمان با هفته پژوهش و فناوری برگزار می شود.