اخبار و اطلاعیه ها

موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه با عنوان «تولید محتوا و نشر الکترونیکی» را در روز چهارشنبه ۵ آذرماه ۹۹ ساعت ۱٠:٠٠ تا ۱۲:٠٠ به صورت آنلاین برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، مستند "داغ قره باغ"، در روز پنج شنبه 29 آبان ماه ساعت 15 ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه، به صورت آنلاین اکران می شود.

مطالعه بیشتر

سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « مهارت های زندگی ویژه دانشجویان در دوران کرونا و انطباق با آن با محوریت تغییر زندگی از دانش آموزی به دانشجویی، مهارت های ویژه زندگی در محیط خانواده و دانشگاه و سازگاری در ایام کرونا » برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره با ارائه خدمات اطلاعاتی به استفاده کنندگان و یادگیرندگان خود، در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه نقش مهمی را ایفا می کند. چنانچه واحد کتابخانه و اطلاع رسانی واحدی فرهنگی با هویت اسلامی- ایرانی، نافذ و اثرگذار بر مراجعین، دارای کارکردهای آگاهی بخش، اطلاع رسانی آموزشی و ارشادی، زمینه ساز ارتقاء مطالعه مفید، دارای نیروی انسانی متعهد به ارائه خدمات اقدام می کند.

مطالعه بیشتر

جلسه دفاعیه پایان نامه محبوب احمدی زاد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته تبلیغ و ارتباطات صبح امروز( سه شنبه) با حضور استادان و130نفر از دانشجویان و میهمانان به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه سینما دانشگاه سوره گفت: دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی پژوهشی «آشنایی با زبان سینما» در روز های سه شنبه با تدریس حمید فدوی، استاد دانشگاه پاریس7 برگزار می شود.