اخبار و اطلاعیه ها

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره، با مشارکت آژانس خبری تخصصی خانه حقوق، دومین نشست از سلسله نشست‌های شب‌های حقوق تحت عنوان" شب اسناد تجاری"، در روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

پنجمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «بررسی عناصر اختلال شخصیت خودشیفته(NPD) و تغییرات آن در بحر طویل شمر مجالس تعزیه ی شهادت حضرت عباس قمربنی هاشم» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز یکشنبه 12 اردیبهشت ماه 1400 ساعت 15 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، نشست شورای تخصصی با اساتید، معاونان و مدیران دانشگاه، و با حضور سرکار خانم دکتر اکبری، روز شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پنجمین کرسی ترویجی با موضوع «بررسی عناصر اختلال شخصیت خودشیفته(NPD) و تغییرات آن در بحر طویل شمر مجالس تعزیه ی شهادت حضرت عباس قمربنی هاشم» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، یک‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه1400 ساعت 15 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی دانشگاه و دانشکده هنر سوره، با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست‌های علمی ترویجی، با هدف بسط فرهنگ، به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دومین جلسه ورکشاپ آشنایی با طراحی پرتفولیو را روز پنج‌شنبه 9 اردیبهشت‌ماه 1400 از ساعت 14 الی 16 در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست از سلسله وبینارهای هنر قاجار با عنوان «ظرفیت‌های مطالعاتی کمتر دیده شده هنر قاجار» به همت گروه نقاشی دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، چهارشنبه 8 اردیبهشت‌ماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ورکشاپ "آشنایی با روند طراحی پورتفولیو" روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ ازساعت ۱۴ الی ۱۶ در سامانه سیباد دانشگاه سوره، به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، به همت دانشکده معماری و شهرسازی سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، جلسه پنجم دوره آموزشی روند طراحی تا اجرا پروژه در دفاتر معماری، روز چهارشنبه ۸ اردیبهشت‌ماه 1400 از ساعت ۱۹ الی ۲۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، دانشکده معماری و شهرسازی سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری با موضوع "روند بازسازی خانه میرزا سلیمان خان اصفهان"، در روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، جلسه چهارم از جلسات پنج‌گانه دوره آموزشی "روند طراحی تا اجرا پروژه در دفاتر معماری" روز سه‌شنبه 7 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت 16 الی 17 در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، جلسه سوم دوره آموزشی روند طراحی تا اجرا پروژه در دفاتر معماری، روز دوشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه 1400 از ساعت ۱۶ الی ۱۷ برگزار شد.