اخبار و اطلاعیه ها

همزمان با آغاز هفته ارتباطات و روابط عمومی، دومین وبینار تخصصی از ویژه برنامه‌های هفته ارتباطات و روابط عمومی به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با موضوع «بررسی احیا و بازگشایی سر در تاریخی باب عالی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان» به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1400 ساعت 17 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری تحت عنوان "درس‌گفتارهایی درباره ادبیات و سینما"، روز شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت: همزمان با آغاز هفته ارتباطات و روابط عمومی، ویژه برنامه‌های بزرگداشت ارتباطات و روابط عمومی، از روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1400 در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره، با مشارکت آژانس خبری تخصصی خانه حقوق، سومین نشست از سلسله نشست‌های شب‌های حقوق تحت عنوان" الزامات حقوقی انعقاد قراردادهای کار" را روز چهارشنبه ۲۲اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

ششمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با عنوان «بررسی احیا و بازگشایی سر در تاریخی باب عالی مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان» به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز شنبه مورخ 25 اردیبهشت‌ماه 1400 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره، با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری تحت عنوان "درس‌گفتارهایی درباره ادبیات و سینما"، روز شنبه ۱8 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

ششمین کرسی ترویجی با موضوع «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه1400 ساعت 18 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دومین نشست از سلسله وبینارهای هنر قاجار با موضوع «نگاهی به تاریخچه برگزاری نمایشگاه‌های هنر قاجار در جهان» روز چهارشنبه 15 اردیبهشت ماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.