اخبار و اطلاعیه ها

دانشکده هنر دانشگاه سوره، سه نشست تخصصی در موضوع‌های متفاوت و متنوع تحت عنوان "زنجیره گفت‌وگوهایی پیرامون هنر، طراحی و رسانه، در روزهای شنبه، یک‌شنبه و دوشنبه برابر با ۲4،۲۳،۲2 خردادماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نهمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «رویکرد نشانه شناسی به کاریکاتور معاصر ایران» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه 18 خرداد ماه 1400 ساعت 16 الی 18 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نهمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «رویکرد نشانه شناسی به کاریکاتور معاصر ایران» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه 18 خرداد ماه 1400 ساعت 16 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره، به همت جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی و سازمان بسیج رسانه، سه نشست متوالی از پرسش و پاسخ دانشجویی انتخاباتی جبهه انقلاب اسلامی، در فضای مجازی و دانشگاه سوره با هدف و شعار برای فردای بهتر باید‌....، در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه برابر با 17، 18 و 19 خرداد ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی(Live) برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

وبیناری تحت عنوان "کارگاه تاریخ هنر" به همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۱۳خرداد ماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره گفت: دوره تابستان سال تحصیلی 1400 دانشگاه سوره، طبق شیوه نامه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، 26 تیرماه آغاز می‌شود و تا 4 شهریور ماه ادامه می‌یابد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، در ارتباط با شیوه نامه ارزیابی دستاوردهای پژوهشی در احتساب نمره تکمیلی پایان نامه‌های دانشجویان کارشناسی ارشد، توضیحاتی ارائه داد.

مطالعه بیشتر

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه سوره و موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی قم با هدف فعالیت‌های مشترک علمی و پژوهشی در زمینه هنر، معماری و ارتباطات روز یک‌شنبه 9 خردادماه 1400 منعقد شد.

مطالعه بیشتر

آموزش و پژوهش سلاحی است که با آن میتوانیم دنیا را تغییر دهیم. اکنون اهمیت آموزش در سطح جهان، به حدی است که گزارش توسعه جهانی سال ۲۰۱۸ را به موضوع آموزش و بحران‌های آن اختصاص داده‌اند و مقوله آموزش، عملاً تبدیل به یک دغدغه جهانی شده است.

مطالعه بیشتر

وبیناری تحت عنوان "کارگاه تاریخ هنر" به همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۶ خرداد ماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.