اخبار و اطلاعیه ها

نخستین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «واقعه عاشورا و تراژدی مدرن» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه مورخ ۱6 شهریورماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ الی ۲۰ در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره به عنوان نخستین دانشگاه غیرانتفاعی در تهران به صورت ویژه و اختصاصی، روز پنج‌شنبه مورخ 11 شهریورماه 1400 اقدام به واکسیناسیون کارکنان و استادان نمود. جهت اجرای این طرح پیگیری‌های لازم از سوی معاونت اداری مالی دانشگاه سوره صورت گرفت.

مطالعه بیشتر

سردبیر نشریه رهپویه هنر/ هنرهای تجسمی دانشگاه سوره گفت: دانشگاه سوره در مقام یک دانشگاه غیرانتفاعی، در آموزش هنرها پیشتاز است و در پژوهش باید پیشتازی خود را به ثبت برساند. بخشی از این فعالیت ها به عهده اعضای هیأت علمی آن است که باید در کنار آموزش هنر، به پژوهش در آن نیز فکر کنند.

مطالعه بیشتر

فصلنامه رهپویه هنر، در راستای اهداف عالیه تبیین شده در اسناد راهبردی دانشگاه سوره که همان اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی بر مبنای اصول مندرج در آن است، به منظور گسترش و اعتلای سطح دانش و پژوهش با هدف نشر نظریه‌ها، نتایج تحقیقات و دستاوردهای علمی و هنری از طریق چاپ مقالات علمی – پژوهشی راه‌اندازی گردیده است.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره گفت: رشته مطالعات فرهنگی در مقطع کارشناسی ارشد دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در مرداد ماه 1400 مجوز تأسیس و فعالیت را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ کرده است و دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در مهرماه 1400 در این رشته دانشجو می‌پذیرد.

مطالعه بیشتر

امیدعلی مسعودی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو با اشاره به اینکه سبک زندگی یکی از مباحث اصلی در دوره سواد رسانه‌ای است، اظهار کرد: این دوره شامل بخش عمومی و تربیت مربی است که بخش نخست برای مردم عادی و بخش دوم برای اولیای خانواده، معلمین است.