اخبار و اطلاعیه ها

دومین وبینار آموزشی با موضوع «جشنواره‌های سینمایی با فیلمسازها چه می‌کنند؟» با همت گروه سینما دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری انجمن علمی سینما و کانون فیلم در روز سه‌شنبه 27 مهرماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین نشست تخصصی با موضوع «طراحی صدا و افکت و ارتباط آن با متن» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز سه‌شنبه مورخ 27 مهرماه 1400 ساعت 14 الی 15 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست تخصصی با موضوع «هویت ملی در رسانه و منویات رهبری در نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز سه‌شنبه مورخ 27 مهرماه 1400 ساعت 10 الی 11 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

محمدامین بغدادی دانشجوی رشته تئاتر دانشگاه سوره ضمن شرکت در جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا؛ موفق به کسب دیپلم افتخار و تندیس بازیگری در نمایش «14 نوامبر تمامی بی‌سیم‌ها» شد. گفتنی‌ست، مونولوگ یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های اجرایی در هنر تئاتر است. از این رو، آکادمی «افرا» این جشنواره را جهت تقویت و آینده‌سازی مونولوگ، به‌خصوص در روزگار سخت فاصله‌گذاری انسان‌ها برگزار کرده است.

مطالعه بیشتر

نخستین وبینار آموزشی با موضوع «از وب‌گردی علمی تا متن آکادمیک» به همت گروه سینما دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری انجمن علمی سینما و کانون فیلم؛ روز سه‌شنبه مورخ 20 مهرماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین وبینار آموزشی با موضوع «از وب‌گردی علمی تا متن آکادمیک» به همت گروه سینما دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری انجمن علمی سینما و کانون فیلم؛ روز سه‌شنبه مورخ 20 مهرماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه، در پیوند با همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار؛ دومین پیش‌نشست خود را با عنوان «نقش معماری دیجیتال در معماری آینده» روز دوشنبه مورخ 19 مهرماه 1400 ساعت 18:30 الی 20 برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نخستین پیش‌شماره نشریه علمی- دانشجویی «پژوهش کاربردی فرهنگ و ارتباطات» به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی و همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره؛ با مدیر مسئولی محمدحسین صفی‌آریان و سردبیری کوثر مهرزاده منتشر شده است.