اخبار و اطلاعیه ها

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، با همکاری انجمن علمی نمایش و کانون تئاتر سوره، در کارگاه «رویکردهای اجرایی و تئاتر تجربی» به بررسی رویکردهای اجرایی هنرمندان تجربه‌گرا پرداخته می‌شود.

مطالعه بیشتر

هشتمین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «بررسی تطبیقی نمادهای عاشورایی در نقاشی مکتب سقاخانه و دهه نخست انقلاب اسلامی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 31 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سور، با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه، و با حضور مسئولین و استادان دانشگاه سوره، مراسمی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، بر سر مزار شهید آوینی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، بسیج دانشجویی کشور و بخش رایزنی فرهنگی سفارت ایران در اسپانیا، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ ششم و هفتم مهرماه 1400 در قالب هفت نشست به صورت مجازی در سامانه آموزشی این دانشگاه برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

فیلم کوتاه «سفیدپوش» به‌نویسندگی و کارگردانی رضا فهیمی دانش آموخته کارشناسی سینما و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه سوره، به عنوان فیلم منتخب بخش بین‌الملل جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران که رویداد مورد تأیید آکادمی اسکار است، نمایندگی سینمای کوتاه ایران را در نودوچهارمین جایزه اسکار برعهده دارد.

مطالعه بیشتر

هفتمین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «مضامین نو در شبیه‌خوانی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز دوشنبه مورخ 29 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ششمین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «بنیاد فرهنگ عاشورایی در نمایش ایرانی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز یک‌شنبه مورخ 28 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره، به منظور دستیابی به اهداف عالیه و رشد و تعالی فرهنگ و هنر در حوزه‌های مختلف، دارای تشکل‌های دانشجویی، از جمله کانون و انجمن علمی فیلم و سینما هستند که با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سوره، فعالیت خود را آغاز نموده و همچنین، پیرو نیل به اهداف خود، برنامه‌ها و تصمیماتی را اتخاذ کرده و درصدد اجرای آن است.

مطالعه بیشتر

پنجمین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «تحلیل محتوایی و ساختاری فیلمنامه روز واقعه» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز شنبه مورخ 27 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «بازتاب مضامین عاشورایی در آثار نگارگری معاصر ایران» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز پنج‌شنبه مورخ 25 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی‌شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «پوشش و قدسیت در عاشورا» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 24 شهریورماه 1400 ساعت 11 الی 12 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

بر اساس اعلام سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تمامی دانشجویان دوره‌های مختلف دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ملزم به تکمیل کارنامه سلامت شدند.

مطالعه بیشتر

دومین وبینار تخصصی از سلسله نشست‌های علمی زیبایی‌شناسی قیام امام حسین(ع) با موضوع «تحلیل ریشه‌شناسانه سنت‌های بومی در نگاره عصر عاشورا» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، روز دوشنبه مورخ 22 شهریورماه 1400 ساعت 18 الی 20 در دانشگاه سوره برگزار شد.