اخبار و اطلاعیه ها

دانشکده هنر دانشگاه سوره، سه نشست تخصصی دیگر در موضوع‌های متفاوت و متنوع تحت عنوان "زنجیره گفت‌وگوهایی پیرامون هنر، طراحی و رسانه، در تاریخ 12، 19 و 26 تیرماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

بردیا مختاری دانشجوی علوم ارتباطات دانشگاه تهران که رتبه اول کشوری را در آزمون دکتری سال 1400 کسب کرده است، چهارشنبه 26 خرداد باحضور در جلسه مصاحبه دکتری علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه سوره گفت: می خواهم در دانشگاه سوره ارتباطات بخوانم.

مطالعه بیشتر

به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، نخستین وبینار زنجیره‌ی گفت‌وگوهایی پیرامون هنر، طراحی و رسانه، با موضوع مدیریت هنری در نشریات، با حضور استاد فرزاد ادیبی و با میزبانی دکتر‌ کیارش زندی، روز شنبه ۲۲خردادماه ۱۴۰۰ به‌صورت مجازی، برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، کارگاه تاریخ هنر، با حضور بابک توانایی، روز پنج‌شنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۰ ساعت 18 الی 19 به صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.