اخبار و اطلاعیه ها

دومین نشست از زنجیره ی گفت‌وگوهایی پیرامون هنر طراحی و رسانه با عنوان هوشمندی هنرمند در هماهنگی با شرایط، به میزبانی کیارش زندی مدیر گروه انیمیشن دانشگاه سوره، روز شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از «ائمه جمعه و جماعات» و همچنین مساجد و بسیج به‌ عنوان محورهایی یادکرد که می‌توانند در انتقال «نهضت سواد رسانه‌ای» به جامعه موثر باشند.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نخستین بار در سطح ملی اقدام به برگزاری همایشی تحت عنوان "همایش آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار در سه سطح هنر، معماری و فرهنگ و ارتباطات" کرده است؛ در همین راستا همایش آینده پژوهی نخستین نشست خبری را روز یک‌شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۰ برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، نخستین گفتمان از زنجیر گفت‌وگوهایی پیرامون هنر، طراحی و رسانه، پیرامون ویژگی‌های طراحی جلد نشریات، روز شنبه 12 تیرماه، ساعت 18 تا 19:30 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

جلسه معارفه و هم‌اندیشی کمیته علمی همایش آینده پژوهی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه ۹تیرماه 1400 از ساعت ۱۸الی ۲۰ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کانون تئاتر و انجمن علمی نمایش دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، نخستین گفتمان از سلسله نشست‌های ضرورت تئاتر را با سخنرانی احسان زیورعالم و عباس جمالی، روز یک‌شنبه، ششم تیرماه 1400 در دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار کرد.