اخبار و اطلاعیه ها

نخستین نشست تخصصی در پیوند با همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با موضوع «آموزش آکادمیک هنر نمایش در دوران پساکرونا؛ چالش‌ها، نیازها و دگرگونی‌ها» به همت گروه ادبیات نمایشی دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی؛ روز شنبه مورخ 17 مهرماه 1400 ساعت 16 الی 18 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتاب «سلول‌های بهاری» خاطرات تولید و توسعه سلول‌های بنیادی به روایت دکتر «حسین بهاروند» پدر علم سلول‌های بنیادی ایران و به قلم «بهنام باقری» برای چهارمین آزمون مسابقه کتابخوانی «هشت بهشت» در دومین سال برگزاری به دانشجویان کشور معرفی شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره اولین پیش نشست همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار را تحت عنوان «آموزش آکادمیک، هنر نمایش در دوران پساکرونا: چالش‌ها، نیازها و دگرگونی‌ها» برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

اولین رویداد تخصصی «چهارسوق هنر و رسانه» در مهرماه سال جاری با حمایت دانشگاه سوره و برخی از مراکز فرهنگی پیشرو در زمینه آموزش رشته‌های هنری و رسانه‌ای، به صورت برخط (آنلاین) برگزار خواهد شد.

مطالعه بیشتر

پنجمین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «هنر مقاومت؛ مسیر پیشرفت بین شکل و مضمون» روز چهارشنبه مورخ 7 مهرماه 1400 ساعت 13 الی 14 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هفتمین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «قلم کاریکاتوریست در مصاف ارابه‌های جنگی صدام» روز چهارشنبه مورخ 7 مهرماه 1400 ساعت 17 الی 18 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ششمین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «صدای سکوت؛ نگاهی به عکس‌های فاجعه حلبچه» روز چهارشنبه مورخ 7 مهرماه 1400 ساعت 14 الی 16 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «اثرگذاری بحران سوریه بر نمایشنامه‌های سوری» روز سه‌شنبه مورخ 6 مهرماه 1400 ساعت 17 الی 18 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «اربعین نماد هنر مقاومت» روز سه‌شنبه مورخ 6 مهرماه 1400 ساعت 13 الی 14 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، افتتاح و با سخنرانی دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره آغاز شد.

مطالعه بیشتر

سومین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «عکاسی و اثرات پس از جنگ» روز سه‌شنبه مورخ 6 مهرماه 1400 ساعت 14 الی 16 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین وبینار از مجموعه نشست‌های «مقاومت در قاب هنر» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری، سازمان بسیج دانشجویی کشور و رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا، به مناسبت هفته دفاع مقدس با عنوان «رد جنگ بر بوم نقاشی» روز سه‌شنبه مورخ 6 مهرماه 1400 ساعت 11 الی 12:45 در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره، روز دوشنبه 5 مهرماه 1400، همزمان با اربعین حسینی 1443، کاروان راهپیمایی اربعین را، با حضور پرشور دانشجویان، استادان و مسئولین دانشگاه، از مقابل درب ساختمان مرکزی سوره تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

مدیریت امور فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، به همین مناسبت، اقدام به تزیین قسمتی از سالن ورودی ساختمان مرکزی دانشگاه، با آثار هنری دانشجویان کرد.