اخبار و اطلاعیه ها

کارگاه آموزشی روانشناسی ویژه دانشجویان دانشگاه سوره، تحت عنوان عنوان «چگونه خود را با شرایط کرونایی انطباق دهیم» روز شنبه 1 آبان ماه 1400 ساعت 20:30، در سامانه سیباد دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، به مناسبت روز جهانی انیمیشن مجموعه نشست‌هایی را با عنوان «انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن» به همراه نمایشگاه آثار تجسمی استادان گروه آموزشی کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نشست «هویت هنر در غرب و شرق: گفت ‌و گویی میان فرهنگی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی و دانشگاه میلان در روز سه‌شنبه 4 آبان ماه در ساعت 15:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

مطالعه بیشتر

دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره به همراه دکتر کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره، از تابلوی نقاشی «در رثای سیمرغ تجلی» اثر دکتر حبیب الله صادقی؛ روز چهارشنبه مورخ ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ در محل موزه فلسطین بازدید کردند.

مطالعه بیشتر

نهمین نشست تخصصی با موضوع «کارگردانی در نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز چهارشنبه مورخ 28 مهرماه 1400 ساعت 17:30 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هفتمین نشست تخصصی با موضوع «نقد در نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز چهارشنبه مورخ 28 مهرماه 1400 ساعت 14 الی 15 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ششمین نشست تخصصی با موضوع «بازیگری در نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز چهارشنبه مورخ 28 مهرماه 1400 ساعت 12 الی 13 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پنجمین نشست تخصصی با موضوع «اخلاق در ادبیات نمایشی و نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز چهارشنبه مورخ 28 مهرماه 1400 ساعت 10 الی 11 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هشتمین نشست تخصصی با موضوع «جایگاه سردبیر در نمایش رادیویی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز چهارشنبه مورخ 28 مهرماه 1400 ساعت 16 الی 17 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین نشست تخصصی با موضوع «ماهیت نمایش رادیویی و کارگردانی رادیو» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز سه‌شنبه مورخ 27 مهرماه 1400 ساعت 12 الی 13 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین نشست تخصصی با موضوع «ادبیات نمایشی در رادیو» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش؛ روز سه‌شنبه مورخ 27 مهرماه 1400 ساعت 16 الی 17 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

طراح پوستر چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، گفت: «چهل تکه» یک هنر بومی و دست آفریده بانوان ایران است که از دوخته شدن اجزای مختلف به یکدیگر در نهایت به یک کلیت می‌رسد؛ این طرح در پوستر پیاده و عدد هشت برای آن در نظر گرفته شد.