اخبار و اطلاعیه ها

اولین وبینار از سلسله نشست‌های تخصصی_مهارتی با عنوان «مدیریت شهری و تأثیرات آن بر کیفیت زندگی شهروندان» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز دوشنبه 17 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

آیین پایانی سمپوزیوم جهانی آنلاین <انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن> و نمایشگاه توانمندی تجسمی استادان گروه انیمیشن، روز چهارشنبه، 12 آبان‌ماه، در سالن کتابخانه ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ششمین پیش‌نشست تخصصی همایش ملی آینده پژوهی تحت عنوان «رویکردهای آینده پژوهانه در پژوهش‌های هنری با محوریت ارتباط تصویری» برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

چهارمین وبینار آموزشی با موضوع «زیبایی شناسی و تجربه در فیلم کوتاه تجربی» به همت گروه سینمای دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری انجمن علمی سینما و کانون فیلم؛ روز سه‌شنبه مورخ 11 آبان‌ماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، پنجمین پیش نشست تخصصی خود را تحت عنوان «آموزش مبانی هنرهای سنتی، رویکردی آینده نگر در تحقق توسعه پایدار»، به همت گروه هنر اسلامی دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده هنر سوره انتصاب دکتر نقاش زاده به‌ عنوان «دبیر جشنواره فیلم فجر» را مایه خوشنودی دانست و ابراز امیدواری کرد نتیجه این انتصاب منجر به دستاوردهای مهمی در این عرصه شود.

مطالعه بیشتر

چهارمین پیش نشست تخصصی به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، تحت عنوان «رورنامه نگاری توسعه و توسعهِ علمی»، روز شنبه ۸ آبان از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

یازدهمین وبینار تخصصی با عنوان « Productdesign» از سلسله نشست‌های «انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن» به مناسبت گرامیداشت روز جهانی انیمیشن، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، در روز جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰ از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.