اخبار و اطلاعیه ها

دومین پیش‌نشست سمپوزیوم «بازسازی ساختارهای فرهنگی کشور» تحت عنوان «بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور» در تاریخ 15 آذرماه 1400 در دانشکده فرهنگی و علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، دهمین کرسی ترویجی با عنوان «نقد مفهوم سالک/عارف-هنرمند از دیدگاه سنت‌گرایان براساس مطالعات تاریخ اجتماعی» را روز چهارشنبه 17 آذرماه 1400، به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در سومین نشست از فصل دوم «دوشنبه‌های نقدکتاب سوره»، کتاب «راهنمای جامع انیمیشن» نوشته ریچارد ویلیامز با ترجمه فرناز خوشبخت را به بوته نقد می‌گذارند.

مطالعه بیشتر

سومین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، تحت عنوان «پیش به سوی بهداشت روان» با تأکید بر موضوع «اعتیاد»؛ روز یکشنبه مورخ 14 آذرماه 1400 ساعت 19:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «پلورالیزم دینی و رستگاران» از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره، با هدف بررسی امکان رستگاری پیروان ادیان مختلف و همچنین نقد و بررسی نظریه حق‌انگاری همه ادیان؛ روز چهارشنبه مورخ 10 آذرماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار آموزشی با موضوع «نقد و بررسی فیلم قهرمان» به همت گروه سینمای دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری انجمن علمی سینما و کانون فیلم؛ روز سه‌شنبه مورخ 9 آذرماه 1400 ساعت 19 الی 21 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین نشست از فصل دوم نشست‌های «دوشنبه‌های نقد سوره» با موضوع نقد کتاب «نگارستان گمشده» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی؛ روز دوشنبه مورخ 8 آذرماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اولین پیش‌نشست سمپوزیوم « بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور» تحت عنوان «ایده‌های تحولی برای اصلاح ساختار شورای عالی انقلاب فرهنگی» در تاریخ 8 آذرماه 1400 در دانشکده فرهنگی و علوم اجتماعی دانشگاه امام حسین(ع) برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دومین نشست تخصصی با موضوع «پلورالیزم دینی و رستگاران» از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره، با هدف بررسی امکان رستگاری پیروان ادیان مختلف و همچنین نقد و بررسی نظریه حق‌انگاری همه ادیان؛ روز چهارشنبه مورخ 10 آذرماه 1400 ساعت 19 به صورت مجازی در سامانه سیباد سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین دوره‌ی جشنواره‌ی دانشجویی فیلم کوتاه سایه به همت انجمن علمی سینما و کانون فیلم با همکاری معاونت دانشجویی-فرهنگی و گروه سینمای دانشکده‌ی هنر ‌دانشگاه سوره، از اسفند ماه ۱۴٠٠ الی اردیبهشت ۱۴٠۱ به دبیری محمدحسین یاوری برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

یازدهمین و آخرین پیش نشست تحت عنوان « آینده پژوهی و چالش‌های آموزش هنر»، به همت انجمن علمی پژوهشی هنرهای تجسمی ایران و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه ۳ آذر ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷، به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.