اخبار و اطلاعیه ها

یازدهمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «امکان و امتناع گفتگو در شبکه‌های اجتماعی مجازی» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 27 آذرماه 1400 ساعت 16:00 الی 18:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش وبینار تخصصی « بازکاوی معنی واژه عبدالله و بازبینی آن در مهندسی معماری اسلامی» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره امروز شنبه 27 آذرماه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

آیین اختتامیه «همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار» دانشگاه سوره، روز چهارشنبه ۲۴ آذر ماه 1400 در تالار ایران فرهنگستان هنر برگزار شد. در حاشیه این مراسم با تعدادی از دست اندرکاران و برگزیدگان همایش گفتگو کردیم.

مطالعه بیشتر

رونمایی و نقد از دو کتاب تحت عنوان «روش های اقناع در تلوزیون» و «روانشناسی ارتباطات و اقناع» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی در روز شنبه 27 آذر ۱۴۰۰ ساعت 15 الی 16در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «ظهور اندیشه‌های کیفی و دوگانگی اندیشه‌ها» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 27 آذرماه 1400 ساعت 13:30 الی 15:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش وبینار تخصصی و آموزشی تحت عنوان «پروپزال‌نویسی» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی روز شنبه ۲۷ آذر ماه به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره اجرا شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش نشست تخصصی تحت عنوان «روش های تحقیق در ادبیات پایداری» به مناسبت هفته پژوهش، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز پنج شنبه مورخ 25 آذر 1400، به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی «تاریخ تحلیلی جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز پنج شنبه ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۰، در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی، برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پنجمین نشست تخصصی با موضوع «بررسی جایگاه و ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س)» از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره؛ روز شنبه مورخ 27 آذرماه 1400 ساعت 18:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با عنوان « گراماتولوژی پساکار کردگرای فلسفه و هنر در ایران و غرب (اپیزود اول از دوران کهن تا مدرن متأخر)» به مناسبت هفته پژوهش، به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز سه شنبه مورخ 23 آذر 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «تحلیل درام‌های ابر قهرمانی قرن بیست‌ویکم از منظر الگوهای اسطوره‌ای» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه مورخ 23 آذرماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، نشست عکاسی با عنوان «شرحی بر نظریات رولان بارت در باب عکاسی» به همت دانشکده‌ هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی در روز ۲۳ آذر ۱۴۰۰ ۱۸ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

یازدهمین کرسی ترویجی با عنوان «گفتگو در شبکه‌های اجتماعی مجازی»، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، در تاریخ شنبه 27 آذرماه ساعت 16 در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «مطالعه تطبیقی طنز در ادبیات فارسی و انیمیشن» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه مورخ 23 آذرماه 1400 ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین نشست از فصل دوم نشست‌های «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره» با موضوع نقد کتاب «رویا، استعاره و زبان دین»، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ روز دوشنبه مورخ 22 آذرماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.