اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «جامعه شناسی تاریخی ایران»، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 1 دی‌ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «مدل کسب‌وکار رسانه‌ای» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه مورخ 30 آذرماه 1400 ساعت 17:00 الی 19:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «واکاوی مفهوم کرکسیون در نظام آموزش معماری ایران»، به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه شنبه مورخ 30 آذرماه 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، وبینار تخصصی تحت عنوان"الزامات فرهنگی در پژوهش علمی و دوگانگی اندیشه‌ها" را با حضور «دکتر جواد صادقی جعفری»، سه‌شنبه ۳۰ آذرماه ساعت ۱۵ تا ۱۷ به صورت مجازی، برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

دانشکده معماری و شهرسازی، مجموعه‌ای با سابقه و قدیمی در زمینه آموزش معماری است و برای اعتلای هنر آبا و اجدادی کشورمان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و ید طولایی در همکاری‌های علمی و حرفه‌ای داخلی و خارجی دارد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «کند‌ و کاوی در باب نظریه‌های ارتباطات» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز سه‌شنبه مورخ 30 آذرماه 1400 ساعت 14:00 الی 15:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی " نحله‌های فکری ایرانیان در گفتمان معماری اسلامی" به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی با عنوان «اهمیت لید نویسی در روزنامه‌نگاری دیجیتال» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، نشست تخصصی با موضوع «ابرروندهای نسل چهارم مبتنی بر انقلاب صنعتی نسل چهارم»، به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز یک‌شنبه مورخ 28 آذر 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «رسانه‌های اجتماعی و حکمرانی» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ 28 آذرماه 1400 ساعت 17:00 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مجازی شدن دانشگاه فرصت‌هایی پدید آورد که قبل از آن در دسترس نبود. هر چند فعالیت بسیاری از مراکز پژوهشی دچار افت یا حتی به صفر رسید، ولی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با بهره بردن از این فرصت‌ها، برنامه‌های پژوهشی متنوعی را دنبال کرد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی تحت عنوان «اخلاق پژوهش» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره روز یک‌شنبه ۲۸آذر ماه ۱۴00 از ساعت ۱۲ الی ۱۴، به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با موضوع «یلدا در آیینه‌ی فرهنگ و ادب» به همت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و همکاری گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره؛ روز دوشنبه مورخ 29 آذرماه 1400 ساعت 19:00 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

مراسم تجلیل از استادان و پژوهشگران برتر، رونمایی از نشریات جدید دانشگاه سوره و کتاب‌های در حال انتشار، روز شنبه 27 آذرماه 1400، از ساعت 8:30 الی 10:30 در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه، به صورت حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی «تأثیر نور مصنوعی در معماری داخلی» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۰، به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره، برگزار شد.