اخبار و اطلاعیه ها

یازدهمین نشست از فصل دوم دوشنبه‌های نقد کتاب سوره با محوریت کتاب «قالیچه‌های امروزی مشرق زمین» نوشته‌ی امیت آیلند و ترجمه‌ی لیلا سادات میرزمانی دهکردی و عبدالکریم عطارزاده، به کوشش دانشکده هنر و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پس از گذشت دو سال تعطیلی مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها، نمایشگاهی به جهت ارائه پروژه پایان ترم دانشجویان رشته طراحی صحنه برای واحد درسی دوخت لباس تئاتر؛ روز شنبه و یک‌شنبه، مورخ 9 و 10 بهمن‌ماه 1400 در دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در یازدهمین نشست، به نقد کتاب «قالیچه‌های امروزی مشرق زمین» نوشته امیت آیلند با ترجمه لیلا سادات میرزمانی دهکردی و عبدالکریم عطارزاده می‌پردازد.

مطالعه بیشتر

آیین نکوداشت دو استاد هنرمند نقاش، استاد خسرو خسروی‌جلودار و استاد احمد خلیلی‌فرد به همت دانشگاه سوره و با همکاری فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران؛ روز دوشنبه 4 بهمن‌ماه 1400 ساعت 10:00 الی 12:00 در تالار ایران فرهنگستان هنر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دهمین نشست از فصل دوم دوشنبه‌های نقد کتاب سوره با موضوع کتاب «نظریه‌های جدید در مطالعات ادبیات نمایشی و تئاتر» نوشته‌ی صادق رشیدی، به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ تا ۲۰ به‌صورت مجازی در سامانه سیباد برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رشته نقاشی در دانشگاه سوره، سابقه چندین ساله دارد و این رشته تحصیلی از نخستین رشته‌های تأسیس شده در دانشگاه سوره بوده که با حضور استادان ماهر و هنرمند در این عرصه، با گذر زمان به غنای آن افزوده شده و به همین سبب دانشجویان کارآمد و هنرمندی را پرورش داده است. دانشگاه سوره همواره به این هدف پایبند است تا در جهت اعتلای فرهنگ و هنر ایرانی و در راستای آموزش و پرورش هر چه بهتر دانشجویان خود، در تمام مقاطع تحصیلی تلاش کند و اعضای هیأت علمی دانشگاه را از اشخاص آگاه، توانمند و متخصص برگزیند.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در دومین فصل از جلسات «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره»، به‌نقد و بررسی کتاب «نظریه‌های جدید در مطالعات ادبیات نمایشی و تئاتر» نوشته صادق رشیدی می‌پردازد.

مطالعه بیشتر

دکتر امیدعلی مسعودی، عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه‌ای ایران گفت: ما در هر جامعه‌ای کودکستان، مدرسه و دانشگاه داریم. هدف فعالیت این مراکز این است که بتوانیم افرادی را تربیت کنیم که یک کاری را یا بخشی از کارهای جامعه را انجام دهند و مثمر ثمر باشند.

مطالعه بیشتر

به‌منظور پاسداشت سه مقام ارزشمند و صاحب‌نام رشته نقاشی، دانشگاه سوره با همکاری مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، نمایشگاهی با حضور اساتیدی چون خسرو خسروی، احمد خلیلی فرد و رضا هدایت برگزار کرد.