اخبار و اطلاعیه ها

دوازدهمین و آخرین جلسه از فصل دوم نشست‌های «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره» با موضوع نقد کتاب «طراحی و اسکیس در صحنه تئاتر»، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛

مطالعه بیشتر

به مناسبت برگزاری چهلمین جشنواره‌ی فیلم فجر، وبینار تخصصی «دانش آکادمیک و سینمای معاصر» به کوشش دانشکده‌ی هنر و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، مورخ ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره به همت معاونت پژوهشی دانشگاه، با انجام نیازسنجی‌های لازم از هر دانشکده هنر؛ فرهنگ و ارتباطات؛ و معماری و شهرسازی، اقدام به خرید 545 نسخه کتاب از نمایشگاه مجازی کتاب، در بهمن‌ماه 1400 کرد.

مطالعه بیشتر

تظاهرات گسترده به حمايت از بازرگان در سطح كشور؛ حذف سوگند وفاداري به شاه از مراسم قسم سربازی؛ خروج ژنرال هايزر از ايران

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در دومین فصل از جلسات «دوشنبه‌های نقد کتاب سوره»، به نقد و بررسی کتاب «طراحی و اسکیس در صحنه‌ی تئاتر» نوشته مصطفی مرادیان و سینا ییلاق بیگی می‌پردازد.

مطالعه بیشتر

اعتصاب كاركنان نخست‌وزيري؛ بازداشت بسياري از وزراء و كارمندان عالي‌رتبه دولت به جرم فساد مالي و سوءاستفاده از بيت‌المال توسط دولت بختيار

مطالعه بیشتر

به مناسبت برگزاری چهلمین جشنواره‌ی فیلم فجر، وبینار تخصصی «دانشگاه یا مدرسه‌؟ مسئله‌ این است» به کوشش دانشکده‌ی هنر و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، مورخ ۱۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳ الی ۱۴ به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

در چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، مجموعه نشست‌های تخصصی با عنوان «دانش سینما» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، در روزهای پنجشنبه و دوشنبه مورخ ۱۴ و ۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.