اخبار و اطلاعیه ها

وبینار پژوهشی با محوریت «شناخت نسخه‌ خمسه تهماسبی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «این‌همانی‌ها و هماهنگی‌ها میان فردوسی و نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره برای توسعه کارآفرینی و ارتقای سطح فعالیت‌های حرفه‌ای دانش‌آموختگان دانشگاه، در محل سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد اسلامی برپا خواهد شد.

مطالعه بیشتر

افتتاحیه نمایشگاه آثار دستی و هنری دانشجویان دانشکده هنر سوره، روز یک‌شنبه 22 اسفندماه 1400 با حضور استادان، اعضای هیأت علمی، معاونین دانشگاه و جمعی از دانشجویان دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار آموزشی با موضوع «اهمال‌کاری و راه‌های مقابله با آن» به میزبانی کانون گرافیک و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 18 اسفندماه 1400 ساعت 18:00 به صورت مجازی در سامانه LMS دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مجموعه برنامه‌هایی را در خصوص بزرگداشت حکیم نظامی گنجوی، پاسدار فرهنگ و هنر ایرانی و صاحب سبک داستان‌سرایی در ادبیات پارسی؛ برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

انقلاب ارتباطات نوع جدیدی از ارتباطات مجازی را که خالی از روح حاکم بر روابط واقعی اجتماعی است به وجود آورده است. از طریق ماهواره‌ها، اینترنت و شبکه‌های مجازی، جهان جدیدی به موازات جهان واقعی به وجود می‌آید و چنانچه شبکه به درستی مدیریت و از آن‌ها استفاده بهینه شود؛ می‌توان از آن به بهترین نحو برای پیشرفت علم و تکنولوژی استفاده کرد. همچنین در دنیای ارتباطات‌ علمی، شبکه‌های مجازی و اجتماعی را می‌توان از بسترهای مؤثر در تولید علم، اشتراک عقاید و رشد فردی و اجتماعی دانست.

مطالعه بیشتر

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، پس از جذب دانشجو در مقطع دکتری رشته علوم ارتباطات و گذراندن نیم‌سال اول تحصیلی 1401_1400 با هدف شناسایی نیازها و ارتقاء سطح کیفی آموزش، به مصاحبه با دو تن از دانشجویان خود پرداخت و به این منظور، نقد و نظر آنان را در خصوص وضعیت برگزاری نخستین دوره مقطع دکتری در رشته ارتباطات دانشگاه سوره جویا شد.

مطالعه بیشتر

کتاب «حرکت» نوشته «علی صفائی حائری» به‌عنوان موضوع هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتاب‌خوانی از دومین دوره مسابقات «هشت‌بهشت» در سال 1400 برای دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین پنل سمپوزیوم علمی «هنر تطبیقی، تطبیق هنری» با موضوع «تئاتر تطبیقی» به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران، انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران و فرهنگستان هنر؛ روز سه‌شنبه مورخ 3 اسفندماه 1400 ساعت 17:00 الی 19:00 به‌صورت بر خط در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین نشست از سمپوزیوم علمی «هنر تطبیقی، تطبیق هنری» با موضوع «ادبیات نمایشی تطبیقی» به کوشش دانشکده‌ی هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران و انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران، روز سه‌شنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰ به‌صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین نشست از سمپوزیوم علمی «هنر تطبیقی، تطبیق هنری» با موضوع «مطالعات تطبیقی: نظریه‌ها و روش‌ها ۲» به کوشش دانشکده‌ی هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی ایران و انجمن علمی هنرهای نمایشی ایران، روز سه‌شنبه ۳ اسفندماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ به‌صورت مجازی برگزار شد.