اخبار و اطلاعیه ها

نخستین نشست تخصصی با موضوع «جنگ اوکراین از دریچه روابط بین‌الملل» به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ 25 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 13 الی 14:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار «انگاره میانی رسیدن از صورت به محتوا در هنر و مبانی آن در معماری» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸ با حضور ۳۱ نفر از علاقه‌مندان برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره مجموعه نشست‌هایی را در قالب کارگاه‌های آموزشی حضوری، سمینارها، بازدیدهای حضوری و کارگاه‌های آموزشی مجازی تدارک دیده است.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «امکانیت ژانر در فیلم کوتاه» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه و با همکاری انجمن سینمای جوانان ایران؛ روز دوشنبه مورخ 19 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 16 الی 18 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، و انجمن علمی (دانشجویی) دانشکده معماری و شهرسازی دوازدهمین دوره هفته معمار با مجموعه نشست‌ها، ورکشاپ‌های تخصصی و بازدیدهای علمی، از تاریخ دوشنبه 19 اردیبهشت تا تاریخ جمعه 30 اردیبهشت 1401 در دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم؛ گفت‌وگویی با استادان برجسته و پیشکسوت دانشگاه سوره، در گروه‌های آموزشی مختلف صورت گرفته است.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت روز معلم، نشستی صمیمانه با حضور دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، اعضای هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی، روز شنبه مورخ ۱٠ اردیبهشت‌ماه ۱۴٠۱ در دانشگاه سوره برگزار شد.