اخبار و اطلاعیه ها

هنر صنایع‌دستی، ترکیبی از صنعت و هنر اصیلی است که باتوجه به پیشینه‌ای که دارد جایگاهی در دل خانواده‌ها، در جامعه و در صدور فرهنگ به دنیا دارد. از این‌رو نگرشی جدید با رویکرد تجاری‌سازی و روحیه جهادی می‌تواند به رشد و توسعه صنایع‌دستی کشورمان کمک کند.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره ضمن عرض تشکر از ارسال مدارک از طریق ایمیل (پست الکترونیکی) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به اطلاع میرساند انجام مصاحبه براساس تقویم اعلامی پیوست است.

مطالعه بیشتر

وبینار «تفسیر و فرا تفسیر در مطالعات هنر اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته‌ی دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره اجرا شد. این نشست در روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ با حضور ۴۵ نفر از علاقه‌مندان در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین دوره جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «سایه»؛ پس از سه سال وقفه، در دو بخش کارگاهی و رقابتی از تاریخ 29 اردیبهشت‌ماه الی 4 خردادماه 1401 در موزه هنرهای معاصر تهران و سینما سپیده برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

اختتامیه هفته ارتباطات و روابط عمومی درجه‌ات گرامیداشت هفته ارتباطات و همچنین بزرگداشت دکتر باقر ساروخانی، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ یکشنبه یک خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت حضوری در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «مطالعات تطبیقی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ اجرا شد. این نشست روز یکشنبه 1 خردادماه 1401 از ساعت 12 الی 14 با حضور 65 نفر در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره ضمن عرض تبریک مجدد به پذیرفته شدگان مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401، به اطلاع می رساند انجام فرآیند مصاحبه علمی شامل دو مرحله ارسال مدارک از طریق ایمیل(پست الکترونیکی) معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره و انجام مصاحبه براساس تقویم اعلامی در اطلاعیه شماره (3) است. برای مصاحبه علمی انجام کامل هر دو مرحله الزامی است.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «کرانه‌های موضوعی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14:30 الی 16 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.