اخبار و اطلاعیه ها

دکتر امیدعلی مسعودی درخصوص استانداردهای اطلاع‌رسانی پس از بحران در رسانه‌ها با اشاره به عملکرد رسانه‌های غربی در این زمینه، بر لزوم رعایت اخلاق رسانه و پرهیز از ایجاد تشنج و جو روانی در روزنامه‌نگاری بحران تأکید دارد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از افزوده شدن سه رشته جدید بازیگری، کارگردانی و صنایع‌دستی به برنامه آموزشی این دانشگاه خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو برای همه رشته‌ها در مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1402-1401 آغازشده است.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در تبیین دیدگاه امام خمینی (ره) در ارتباط با رسانه گفت: امام (ره) به آزادی و نگاه نقد در مطبوعات و رسانه معتقد بود اما با توطئه، هنجار و قانون‌شکنی مخالف بود.

مطالعه بیشتر

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره اردوی سه روزه دانشجویان سوره که در روستای بکندی از توابع شهرستان کوهین استان قزوین برگزار شد با ره‌آوردی از امید و امیدواری برای خدمت بیشتر به مناطق محروم عصر دیروز سه‌شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ به‌پایان رسید.

مطالعه بیشتر

از شمار دو چشم یک‌تن کم وز شمار خرد هزاران بیش روابط‌عمومی دانشگاه سوره - دانشگاه سوره درگذشت حبیب‌الله صادقی، معلمی دلسوز و اندیشمند که با خلق آثار ارزشمند و ماندگار گنجینه هنری و فرهنگی ایران را رونق بخشید را به جامعه هنری به‌خصوص اساتید، همکاران و دانشجویان تسلیت می‌گوید.

مطالعه بیشتر

استاد ارتباطات دانشگاه سوره درباره لزوم جشن های اسلامی برای مردم ایران می گوید: از برخی از اعیاد بزرگ ما غفلت شده بود که حالا یک بازنگری هم بین مردم و هم بین مسوولان در حال رخ دادن است که آن‌هم توجه به وجه شادی دین مبین اسلام است.