اخبار و اطلاعیه ها

«سه هفته قبل» ساخته امیرحسین دیباج در بخش فارغ‌التحصیلان سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی سایه خوش درخشید و جایزه اصلی و تندیس جشنواره را کسب کرد. او فارغ‌التحصیل ادبیات نمایشی دانشگاه سوره است و از سال 89 به‌عنوان فیلم‌بردار به عرصه سینما و تلویزیون وارد شد. از نگاه سازنده این فیلم، جشنواره سیزدهم فراتر از حد انتظار برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سعید درانی برنده تندیس و جایزه نقدی جشنواره فیلم کوتاه سایه کارشناسی فناوری اطلاعات از دانشگاه سیستان و بلوچستان و همچنین مقطع ارشد را در دانشگاه سوره در رشته سینما گذرانده است. سعید درانی درباره پروسه ساخت فیلمش به روابط عمومی دانشگاه سوره می‌گوید: من با فیلم «برو و ببین» در بخش تجربی جشنواره فیلم کوتاه سایه حضور داشتم که به‌عنوان بهترین فیلم این بخش انتخاب شد. ساخت این فیلم در پاییز 1400 وقتی هنوز دانشجو بودم به پایان رسید.

مطالعه بیشتر

شاید برایتان این پرسش به وجود آید که دانشگاه سوره امسال چه رشته‌هایی را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می‌دهد. به همین منظور و برای آگاهی بیشتر درباره رشته‌های این دانشگاه در دانشکده هنر دانشگاه سوره، در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره این مطلب را تا انتها بخوانید.

مطالعه بیشتر

جواد طوسی با اشاره به تفاوت حاتمی کیا با ملاقلی پور، اعتراض در نگاه ملاقلی‌پور را حسی و غریزی می‌داند که وقتی پا به عرصه‌های ملتهب سیاسی و اجتماعی می‌گذارد حالتی آنارشیستی پیدا می‌کند.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشگاه سوره از برگزاری برنامه پیاده‌روی روز اربعین از محل دانشگاه تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) واقع در شهرری خبر داد و ابراز امیدواری کرد امسال نیز همانند سال‌های گذشته این مراسم باشکوه و صلابت خاصی برگزار شود.