اخبار و اطلاعیه ها

در نشست خبری جشنواره گرافیک سوره تماشا که با حضور رئیس دانشکده هنر و برخی از مدیران مربوطه و مهمانان ویژه از شهرداری تهران در دانشگاه سوره برگزار شد به بررسی ظرفیت های جشنواره های دانشجویی و نوع عملکرد آنها اشاره شد.

مطالعه بیشتر

قابل‌توجه استادان، دانشجویان و مراجعه‌کنندگان عزیز: روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دانشگاه سوره به‌منظور ارتقای نظام آموزشی و تکریم هر چه بیشتر استادان، دانشجویان و مراجعه‌کنندگان محترم، اقدام به ایجاد سامانه همدلی (سامانه ثبت و پاسخگویی به پیشنهادها، انتقادات، شکایات و ارزیابی عملکرد) از واحدهای اداری و آموزشی دانشگاه کرده است. خواهشمندیم با درج نظرات سازنده خود، ما را در خدمت‌رسانی بهتر یاری کنید.

مطالعه بیشتر

در هشتاد و چهارمین جلسه امنا دانشگاه سوره از زحمات دکتر عبدالحسین طاهری قدردانی به عمل آمد و دکتر محمدرضا حسنایی به‌عنوان نماینده جدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شد.

مطالعه بیشتر

بدین‌وسیله به اطلاع "نودانشجویان" عزیز می‌رساند برنامه جلسات معارفه و آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید، باهدف آشنایی با رشته تحصیلی، مسئولان و اعضای هیات علمی و مدرسان رشته، قوانین آموزشی به تفکیک گروه‌های آموزشی مربوطه به‌قرار ذیل است.