اخبار و اطلاعیه ها

هفته‌های پایانی شهریورماه هرسال، ماراتون دفاعیه‌های دانشجویانی است که نزدیک به دو سال یا قدری کمتر و بیشتر از سال‌های تحصیلشان را در دانشگاه سوره گذرانده و با دفاع از پایان‌نامه خود توشه‌ای از علم و دانش ارشد را با خود به مرحله دیگری از زندگی می‌برند.

مطالعه بیشتر

مهدی دواچی از ورودی‌های سال ۹۹ کارشناسی ارشد در دانشگاه سوره به‌عنوان کارگردان فیلم «رهن کامل» شناخته‌شده که در جشنواره فیلم سایه به‌عنوان بهترین فیلم برگزیده و انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

لیلا اخباری فارغ‌التحصیل کارشناسی ادبیات نمایشی و دانشجوی ارشد سینما در دانشگاه سوره به‌عنوان کارگردان فیلم «عوارض جانبی» شناخته‌شده که در جشنواره فیلم سایه چندین جایزه را از آن خود کرد.

مطالعه بیشتر

روابط‌عمومی دانشگاه سوره - نشریات دانشگاهی اعتبار و ارزش بالایی دارند و کم نیستند نمونه‌هایی که باگذشت سالیان متمادی همواره مورد استناد قرارگرفته و در کتابخانه‌های مراکز علمی و تحقیقاتی حفظ می‌شوند.

مطالعه بیشتر

روابط‌عمومی دانشگاه سوره روز ملی سینما را به تمامی علاقه‌مندان، استادان، دانشجویان و تمامی فعالان این عرصه تبریک و شادباش می‌گوید.