اخبار و اطلاعیه ها

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نمایشگاه آثار برگزیده دانشجویان کارشناسی گروه‌ هنر اسلامی، صنایع‌دستی و کتابت و نگارگری دانشکده هنر دانشگاه سوره در نگارخانه آیه دانشگاه سوره به نمایش درآمد.

مطالعه بیشتر

پانزدهمین کرسی ترویجی دانشگاه سوره با عنوان «بررسی تطبیقی نظام‌های آموزشی سینمای ایران و جهان» به کوشش دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز چهارشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در کنکور کارشناسی ارشد 1401 تعدادی از دانشجویان دانشگاه سوره رتبه‌های برتر را از آن خود کردند تا بار دیگر دانشجویان فعال و کوشای دانشگاه سوره در فضای علم و هنر بدرخشند.

مطالعه بیشتر

پانزدهمین کرسی ترویجی با عنوان «بررسی تطبیقی نظام‌های آموزشی سینمای ایران و جهان»، به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه هنرنمایشی، روز چهارشنبه 22 تیرماه 1401 ساعت 17، در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

کرسی ترویجی هنر اسلامی «هنرمند ایرانی: دستاوردها و خسران‌ها» به کوشش دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه هنر، روز چهارشنبه 15/04/1401 از ساعت 16 الی 18 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاه دستاوردهای حجمی دانشجویان طراحی صحنه دانشگاه سوره از صبح امروز آغاز به کار کرد. به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، دانشجویان رشته طراحی صحنه از امروز یکشنبه 12 تیرماه تا سه‌شنبه هفته جاری آثار حجمی خود را در نگارخانه آیه از ساعت 9 صبح تا 13 به نمایش گذاشته‌اند.

مطالعه بیشتر

چهاردهمین کرسی ترویجی با عنوان «هنرمند ایرانی: دستاوردها و خسران‌ها»، به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز چهارشنبه 15 تیرماه 1401، ساعت 16 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.