اخبار و اطلاعیه ها

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره اعضای کارگروه تخصصی اداره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی در جلسه‌هایی جداگانه با اعضای هیأت رییسه، هیأت علمی، کارکنان و برخی از دانشجویان حاضر در دانشگاه به گفتگو و تبادل‌نظر پرداختند.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی شماره تابستان ۱۴۰۱ فصلنامه علمی «رهپویه هنر/هنرهای تجسمی» (دوره ۵، شماره ۲) منتشر شد و به‌صورت مجازی از طریق سامانه نشریه قابل‌دسترسی است.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره برای دومین سال در حال پذیرش دانشجوی دکتری در رشته علوم ارتباطات است. دانشجویان واجد شرایط در سالن جلسات دانشگاه سوره به نوبت وارد شده و مصاحبه‌ای باحضور استادان این دانشگاه انجام می‌شود.

مطالعه بیشتر

صنایع‌دستی از شاخه‌های فرهنگی، هنری، مهارتی و معیشتی بوده که از ابتدای تاریخ و تمدن بشر با انسان عجین است. اولین دست‌سازه‌های بشری امروزه به‌عنوان صنایع‌دستی شناخته می‌شود.

مطالعه بیشتر

صنایع‌دستی ایران نشانه‌هایی از فرهنگ و هویت مردم سرزمین ما هستند. این آثار ریشه در تمدن ایران دارند و قدمت آن‌ها به دوران ایران باستان می‌رسد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1401، سیزده کرسی‌های ترویجی در حوزه هنر نمایشی و هنر اسلامی برگزار می‌کند.