اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «رسانه ملی و جهاد تبیین؛ رویکرد تحولی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 31 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 13 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

آیین اختتامیه دوازدهمین دوره هفته معمار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره؛ با حضور رئیس‌کل دانشگاه سوره، روسای دانشکده‌ها، مدیران، مسئولان، استادان و دانشجویان، روز جمعه مورخ 30 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 16 الی 19 در محل سالن سوره حوزه هنری به صورت حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار «نظام دستگاهی معماری ایران» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهش و انجمن علمی معماری در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ ‌ در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «چالش‌های کاربرد مفاهیم و انگاره‌های ایرانی در معماری» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «آینده‌نگری و آینده‌نگاری در معماری پس از انقلاب اسلامی» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی با عنوان «مختصات مدیریت رسانه در ایران»، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 14:30 الی 16 به صورت حضوری در دانشکده ارتباطات و مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «وارونگی افکار عمومی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 12:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت کانون و انجمن علمی معماری دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، آیین اختتامیه دوازدهمین دوره هفته معمار، روز جمعه 30 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 16 در حوزه هنری برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، وبینار با موضوع «آشنایی با نرم‌افزار SPSS» به همت دانشکده فرهنگ‌ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹، با حضور ۳۰ نفر از علاقه‌‌مندان به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «اخلاق در پژوهش» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه و حضوری در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «چالش‌های حفاظت و توسعه در بافت تاریخی ایران» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهش و انجمن علمی معماری در روز سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ ‌ در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی «مرزها و حدود زیبایی‌شناسی اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 17 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته‌ی ارتباطات، وبینار تحت عنوان «متاورس و آینده ارتباطات» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی در روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «روزنامه‌نگاری در جهان معاصر» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 13:30 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه و حضوری در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی با عنوان «مصاحبه‌ خبری ‌و پژوهشی»، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 26 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 12:30 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با عنوان «اجرا و گویندگی» به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ 25 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 15 الی 17 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.