اخبار و اطلاعیه ها

نشست تخصصی با موضوع «نقدی بر خیالی‌آموزی و خیالی‌پژوهشی در آموزش و پژوهش هنر اسلامی» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز چهارشنبه مورخ 7 اردیبهشت 1401 از ساعت 17 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «تخیل و خلاقیت در هنر اسلامی» به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز سه¬شنبه مورخ 6 اردیبهشت 1401 از ساعت 17 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتاب «جامعه پلتفرمی؛ ارزش‌های عمومی در جهانی متصل‌کننده» ارائه‌کننده دیدگاهی تازه به پلتفرم‌ها در عصر رسانه‌های نوین است: «پلتفرم‌های آنلاین، نه صرفاً پدیده‌ای اقتصادی و نه سازه‌ای فناورانه با پیامدهای اجتماعی هستند، بلکه به عنوان جهانی متصل‌کننده، متصل بودگی و دور زدن نهادهای اجتماعی کنونی را امکان‌پذیر کرده‌اند».

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «ظهور امتداد ولایت» به همت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و همکاری گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره؛ روز دوشنبه مورخ ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پیکر مرحوم آرمین بشرویه، هنرمند جوان و صاحب نام تئاتر استان گیلان و شهرستان آستارا و فارغ‌التحصیل گروه سینمای دانشگاه سوره، با حضور گسترده مردم و اهالی فرهنگ و هنر در آستارا تشییع و به خاک سپرده شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی «هنر اسلامی و جایگاه آن در جهان» از مجموعه وبینارهای رشته دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 31 فروردین‌ماه 1401 از ساعت 16 الی 17:30 به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ویژه‌برنامه شب شعر «سوره ولایت» به همّت مدیریت امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشگاه سوره، به مناسبت ایام شهادت حضرت علی(ع) عصر سه‌شنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی «مسئله و نظریه در هنرهای اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته‌ی دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز سه‌شنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «فلسفه زیبایی در هنرهای اسلامی شرق و غرب» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی؛ روز یکشنبه مورخ 28 فروردین‌ماه 1401 ساعت 17 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست تخصصی «نسبت هنر اسلامی با اندیشه اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته‌ی دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره در رشته دکترای علوم ارتباطات در دانشکده فرهنگ و ارتباطات و دکترای تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی در دانشکده هنر، اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.

مطالعه بیشتر

به مناسبت «هفته هنر انقلاب اسلامی» وبینار بین‌المللی «تأثیرات انقلاب اسلامی ایران بر هنرهای نمایشی منطقه» به کوشش دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دفتر امور بین‌الملل اداره کل هنرهای نمایشی در روز چهارشنبه، 24 فروردین‌ماه 1401 از ساعت ۱۶ الی 18:30، در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.