اخبار و اطلاعیه ها

اداره کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با همکاری دانشگاه سوره، به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ نمایشگاهی از آثار هنری و گنجینه نفیس قرآنی دانشجویان دانشگاه سوره در محل مجلس شورای اسلامی، از تاریخ 21 لغایت 31 فروردین‌ماه 1401 برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

آن‌چه امروزه تحت عنوان هنر انقلاب اسلامی ایران شناخته شده است؛ هنری است متأثر از فضای حاکم بر زمان انقلاب که هنرمند، عکس‌العمل خود را با حداقل یک اثر هنری نشان داده است. هم‌زمان با اوج‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی، نقاشان انقلابی نیز در کنار حرکت‌های مردمی به فعالیت هنری خود ادامه دادند. همچنین دانشگاه سوره به مناسبت گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی؛ با یکی از پیشگامان هنر انقلاب اسلامی به گفت‌وگو پرداخته است.

مطالعه بیشتر

به مناسبت «هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد شهید مرتضی آوینی» وبینار «هنر انقلاب اسلامی در دهه ۶۰ خورشیدی» با همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۹:۳۰ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت «هفته هنر انقلاب اسلامی» وبینار تخصصی «نقش استان‌ها در تئاتر انقلاب اسلامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در روز یکشنبه، 21 فروردین‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۹، در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت «هفته هنر انقلاب اسلامی» وبینار تخصصی «زیبایی‌شناسی تئاتر انقلاب جمهوری اسلامی ایران» به کوشش دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ در روز شنبه، ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۹، در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاه آثار هنری تجسمی و صنایع‌دستی دانشجویان و استادان دانشکده هنر دانشگاه سوره، به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی و پژوهشی، روز شنبه بیستم فروردین‌ماه 1401، ساعت 10 در گالری آیه دانشگاه سوره، برپا شد.

مطالعه بیشتر

مرتضی آوینی منتقد هنری، روزنامه‌نگار و مستندساز جبهه و جنگ به شمار می‌رود که بعد از انقلاب اسلامی، خدمات ارزنده کم‌نظیری را در عرصه‌های گوناگون و گسترده هنر و اندیشه از خود به یادگار گذاشت به همین دلیل با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری، سالروز شهادت وی را به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام گذاری کردند.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با موضوع «مقدمه‌ای بر روش‌های تولید برنامه‌های تلویزیونی در ایران و اروپا» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی سوره، روز پنج‌شنبه مورخ ۱۸ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۷ الی ۱۹ به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره با همکاری و پیگیری‌های مسئولین خود و بهره‌گیری از دانش و مهارت استادان، موفق به اخذ مجوز مربوط به دکترای تخصصی تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی در دانشکده هنر شده است و به همین منظور از مهرماه سال 1401 اقدام به پذیرش دانشجو در این مقطع می‌کند.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره در راستای تبیین و پاسداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد سید شهیدان اهل‌قلم، سید مرتضی آوینی و در راستای مأموریت آموزشی، فرهنگی و پژوهشی خود، از 20 تا 24 فروردین‌ماه 1401 برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده است.

مطالعه بیشتر

مراسم دید و بازدید کارکنان دانشگاه سوره به مناسبت نخستین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی؛ روز یکشنبه مورخ 14 فروردین‌ماه 1401 از ساعت 9:30 الی 10:30 در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد. سال ۱۴۰۱ سال انتشار کتاب، نقد کتاب، بالا بردن بیشتر کیفیت کلاس‌ها، کیفیت پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و نشریات است تا بدین‌وسیله دانشجویان دانشگاه سوره بتوانند در جامعه به صورت حرفه‌ای حاضر شوند.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «حکیم نظامی و تأثیر ایشان بر ادبیات قزاقی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «اخلاق، اسطوره و هنر از دیدگاه نظامی گنجوی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «شناخت ظرفیت‌های دراماتیک خمسه نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار پژوهشی با محوریت «هفت روز هفته و مبانی رنگ‌شناسی ایران بر استناد هفت‌پیکر نظامی» به کوشش دانشکده هنر، با همکاری معاونت پژوهشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه سوره، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.