اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت هفته پژوهش وبینار تخصصی « پژوهشی در فقدان امر قدسی در هنر معاصر» با تاکید بر بررسی ارتباط بین امر مطلق و و هنر در چشم انداز فلسفی به همت دانشکده هنر و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره دوشنبه 22 آذر ماه، ساعت 16 الی 18 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعۀ پایدار، با برگزاری ۱۱ نشست تخصصی به عنوانِ پیش همایش در زمینه ها و موضوعات گوناگون از مهرماه 1400 با آغاز سال تحصیلی، فعالیت رسمی خود را شروع کرد و سرانجام در روز چهارشنبه ۲۴ آذر ماه همزمان با هفته پژوهش اختتامیه خود را در محل تالار ایران فرهنگستان هنر برگزار خواهد کرد.

مطالعه بیشتر

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، به مناسبت هفته پژوهش، نشستی تخصصی تحت عنوان « ضرورت های توجه به الزامات نوآوری شهری و کارآفرینی محلی در برنامه ریزی توسعه شهری» روز یک‌شنبه 21 آذرماه 1400، در سامانه سیباد برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «خوانش نگارگری ایرانی بر اساس صورت سمبلیک اسطوره» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ 21 آذرماه 1400 ساعت 16:00 الی 17:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی تحت عنوان «پژوهشی در فهرست دوازده‌گانه دنیس داتن براساس خصیصه‌های جهان‌شمول هنر»، به همت دانشکده هنر و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز یک‌شنبه 21 آذرماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش، وبینار تخصصی با عنوان «مقدمه‌ای بر روش شناسی کیفی در مطالعات شهری» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، در تاریخ ۲۰ آبان ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸:۳۰ الی ۲۰ با حضور ۶۰ نفر از علاقه‌مندان، به طور مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش؛ نشست تخصصی با موضوع «آشنایی با تخلفات پژوهشی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 20 آذرماه 1400 ساعت 14:00 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با عنوان «پژوهشی در تصویر اقلیت ها در سینمای ایران» به مناسبت هفته پژوهش، به همت دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ روز شنبه مورخ 20 آذر 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست «مناسب سازی فضای شهری برای معلولین: از ایده تا اجرا» به همت دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی معلولین در روز پنج شنبه 18 آذر 1400، ساعت 17 الی 18 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دهمین جلسه از کرسی‌های ترویجی با موضوع " نقد مفهوم عارف/ سالک – هنرمند از دیدگاه سنت‌گرایان براساس مطالعات تاریخ اجتماعی" در روز چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به همت دانشکده هنر و همکاری معاونت پژوهشی، به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاهی تحت عنوان «همین دست افشانی حروف»، شامل آثار هنری خط نگاره‌های دانشجویان دانشگاه سوره؛ به همت گروه گرافیک دانشکده هنر سوره و با حضور مسئولین دانشگاه، مسئولین حوزه هنری و جمعی از هنرمندان و بازدیدکنندگان، روز سه‌شنبه ۱۶ آذرماه همزمان با روز دانشجو در گالری عالی حوزه هنری افتتاح شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین نشست تخصصی با موضوع «بیگ بنگ و خداباوری» از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی، با هدف آشنایی با مبانی دینی و پاسخ به شبهات؛ روز چهارشنبه مورخ 17 آذرماه 1400 ساعت 19 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛ نشست مجازی دانشجویان با حضور دکتر محمدحسین ساعی با محوریت انتقادها و پیشنهادهای دانشجویان، روز دوشنبه مورخ 15 آذرماه 1400 از ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین نشست از فصل دوم نشست‌های «دوشنبه‌های نقد سوره» با موضوع نقد کتاب «راهنمای جامع انیمیشن» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی؛ روز دوشنبه مورخ 15 آذرماه 1400 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، به مناسبت گرامیداشت هفته معلولین، وبیناری تخخصی تحت عنوان «مناسب سازی فضای شهری برای معلولین: از ایده تا اجرا» روز پنج‌شنبه ۱۸ آذر، برگزار می‌کند.