اخبار و اطلاعیه ها

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، یازدهمین پیش نشست تخصصی خود را تحت عنوان «آینده پژوهی و چالش‌های آموزش هنر» با حمایت انجمن علمی پژوهشی هنرهای تجسمی ایران و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» به مناسبت روز نکوداشت اصفهان، به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی؛ روز دوشنبه مورخ 1 آذرماه 1400 ساعت 16 الی 18 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اولین نشست از دومین فصل نشست‌های «دوشنبه‌های نقد سوره» با موضوع نقد کتاب «نظریه‌ها و گفتمان‌های سینمای مستند»، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی در روز ۱ آبان ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۸ الی ۲۰ در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت روز نکوداشت اصفهان، دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره نشستی تحت عنوان «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

دهمین پیش‌نشست تخصصی با موضوع «آینده پژوهی و پاسخگویی اجتماعی دانشگاه» به همت دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 26 آبان‌ماه 1400 ساعت 16 الی 18 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، نهمین پیش‌نشست تخصصی خود را تحت عنوان «مطالعه ای بر امکان تئاتریت در آپارتمان‌ها/ خانه‌ها مقدمه‌ای بر رویکرد‌های نوین آموزش آکادمیک تئاتر در عصر کرونا‌»، به همت گروه تئاتر سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه ۲۶ آبان ماه در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره با ارائه خدمات اطلاعاتی به استادان و دانشجویان در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه نقش مهمی را ایفا می‌کند. همچنین واحدی فرهنگی با هویت اسلامی- ایرانی همراه با کارکردهای آگاهی‌بخشی، اطلاع‌رسانی، آموزشی و ارشادی بوده که زمینه‌ساز ارتقاء مطالعه مفید و دارای نیروی انسانی متعهد به ارائه خدمات است.

مطالعه بیشتر

دومین نشست از سلسله نشست‌های سمپوزیوم سینمای ملی با عنوان «چالش‌های پیش روی سینمای ملی ایران» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اولین نشست از سلسله نشست‌های سمپوزیوم سینمای ملی با عنوان «سینمای ملی؛ تعاریف و اهداف موجود» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 24 آبان ماه 1400 از ساعت 8:30 الی 10:30 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های سمپوزیوم سینمای ملی با عنوان «سینمای ملی؛ چشم‌انداز آینده» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 24 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین نشست از سلسله نشست‌های سمپوزیوم سینمای ملی با عنوان «سینمای فرا ملی» به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 24 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، دهمین پیش‌نشست تخصصی خود را تحت عنوان «آینده پژوهی و پاسخگویی اجتماعی دانشگاه » به همت دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) و با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، نهمین پیش نشست تخصصی خود را تحت عنوان « مطالعه‌ای بر امکان تئاتریت در آپارتمان‌ها/ خانه‌ها، مقدمه‌ای بر رویکرد‌های نوین آموزش آکادمیک تئاتر در عصر کرونا»، به همت گروه تئاتر دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می‌کند.