اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی، کتابدار و بزرگداشت علامه سید محمدحسین طباطبایی، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، مراسم رونمایی از نرم افزار جدید کتابخانه‌های دانشگاه سوره به نام نرم‌افزار ثنا، روز دوشنبه ٢۴ آبان ماه 1400، ساعت 9 الی 11، در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

در روزهای اخیر، افشاگری‌های یک خبرنگار در رابطه با استخدام‌های غیرقانونی در وزارت نفت، بار دیگر این پرسش را در ذهن برخی ایجاد کرده که آیا چنین افشاگری‌هایی اساسا جزو وظایف ذاتی یک خبرنگار محسوب می‌شود و در کل مرز میان پیگیری و طرح مطالبات مردمی و ورود به حریم خصوصی کجاست؟

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، هشتمین پیش نشست تخصصی خود را تحت عنوان "روش تحقیق آیندهِ پژوهی در ارتباطات" با حمایت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به همراه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان سینمایی حوزه هنری، خانه سینما، پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر رادیو نمایش به جمع حامیان «سمپوزیوم سینمای ملی» که به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار می شود، پیوستند.

مطالعه بیشتر

هفتمین و آخرین وبینار از سلسله نشست‌های تخصص_مهارتی با عنوان «کارگاه ترسیم نقشه های شهری در Arc GIS » به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز پنج‌شنبه مورخ 20 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

ششمین پیش نشست تخصصی «رویکردهای آینده پژوهانه در پژوهشهای هنری، با محوریت ارتباط تصویری»، به همت گروه گرافیک و تصویرسازی دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز چهارشنبه ۱۹ آبان 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هفتمین پیش نشست تخصصی، تحت عنوان «شیوه‌های آموزش معماری و شهرسازی؛ گذشته، حال و آینده »، به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز چهارشنبه ۱۹ آبان 1400 به صورت مجازی در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همایش ملی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، هشتمین پیش‌نشست تخصصی خود را تحت عنوان «روش تحقیق آیندهِ پژوهی در ارتباطات» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

پنجمین وبینار از سلسله نشست‌های تخصصی_مهارتی با عنوان «نقش و جایگاه شهرسازان در نظام شهرسازی و معماری کشور با تأکید بر آموزش و ورود به بازار کار حرفه ای» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 18 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین وبینار از سلسله نشست‌های تخصص_مهارتی با عنوان «کارگاه ابزارهای بیان تصویری و اسکیس در معرفی فضاهای شهری » به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 18آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سومین وبینار از سلسله نشست‌های تخصص_مهارتی با عنوان « طرح پژوهش در مطالعات شهری ( چگونه یک پروپوزال پژوهشی تهیه کنیم)» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز دوشنبه 17 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین وبینار از سلسله نشست‌های تخصص_مهارتی با عنوان «شیت بندی رایانه‌ای در معماری و شهرسازی» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز دوشنبه 17 آبان ماه 1400 به صورت مجازی در سامانه‌ی سیباد دانشگاه سوره برگزار شد.