همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد

1399/10/18   10:00

همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات به منظور گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم رزمان شهیدش با حضور سخنرانانی از کشور های لبنان، عراق و پاکستان به همت دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد

همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات به منظور گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم رزمان شهیدش با حضور سخنرانانی از کشور های لبنان، عراق و پاکستان به همت دانشگاه سوره، چهارشنبه 17 دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

در بخش افتتاحیه همایش، محمد حسین ساعی رئیس دانشگاه سوره و دبیر این همایش با بیان اینکه شهادت سردار سلیمانی اتفاق کم نظیری در تاریخ چندساله محسوب می شودگفت: شخصیت حاج قاسم از محبوب ترین شخصیت ها بودند نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها و به این محبوبیت بعد از شهادت ایشان نیز افزوده شد؛ و البته برای اینکه از ظرفیت شخصیت های محبوب برای ایجاد همبستگی استفاده کنیم هنوز جای کار دارد.

دکتر ساعی افزود: انسان ها با توجه به مدنی بودنشان، برای جمعی زندگی کردن نیاز به یک ملات و حلقه اجتماعی دارند که سردارسلیمانی نمونه این حلقه است؛ حتی در دوره مدرن هم که ادعاها گونه ای تقدس زدایی است، نتوانسته خود را از انسانهایی که این نقش را بر عهده دارد برین کند.

دکتر ساعی از همکاران صدا سیما و برخی دست اندرکارانی که برای برگزاری این همایش کمک کردند نیز تقدیر و تشکر کرد و گفت: سعی بر این بود که همایشی برگزارشود که امید می رود این همایش منشا خیروبرکت باشد.

در ادامه، ابن الدین حمیدی قائم مقام سازمان بسیج اساتید کشور در ابتدای سخنرانی قبل از پرداختن به شهید سلیمانی، بخشی از صحبت هایش را به شهید ابومهدی المهندس که  در ایران کمتردیده شد اختصاص داد و خلاصه ای از زندگی این شهید را بازگو کرد و افزود: مردم عراق از اینکه به این شهید کمتر از شهید سلیمانی می پردازیم ابرازنگرانی می کنند.

وی در رابطه با شهید سلیمانی گفت: ایشان یک پاسدار و افتخار پاسداران بودند و در هر سه جهاد اصغر، جهاد کبیر و جهاد اکبر موفق عمل می کردند.

وی خاطر نشان کرد:  شهید حاج قاسم سلیمانی هیچگاه در جای ریاست نمی نشست و این سیطره را که بر جمعیتی سلطه وارد کند برای خود قائل نمی شد.

همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات یادواره شهید قاسم سلیمانی دانشگاه سوره