حضور مستند "خون صلح" در جشن تصویر سال

1400/04/29   20:00

حضور مستند "خون صلح" در جشن تصویر سال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، مستند "خون صلح" به کارگردانی حمیدرضا مقصودی و تهیه‌کنندگی عطا پناهی، این روزها در جشنواره‌های خارجی حضور پیدا می‌کند. حمیدرضا مقصودی، دانش‌آموخته کارشناسی کارگردانی سینما و دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه سوره است. پیش از این مستند، ساخت فیلم‌های کوتاهی چون: بی پدر، به همین فرم بمان، نام و همچنین مستندهای صعود به جم و دریای خون را در کارنامه کاری خود دارد.

مستند "خون‌صلح" به زندگی و فعالیت‌های انسان‌دوستانه و صلح‌طلبانه حاج «عباس عربی» می‌پردازد که سال‌هاست در کرمانشاه و همچنین تمام شهرهای ایران به جلب رضایت خانواده مقتولان برای بخشش قاتل می‌پردازد و تا امروز افراد بسیاری را از قصاص و طناب دار نجات داده است.

فیلم مستند خون صلح دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشکده هنر دانشگاه سوره