پیام تسلیت دانشگاه سوره در پی درگذشت استاد اصغر فرشچیان مقدم

1400/07/19   15:00

پیام تسلیت دانشگاه سوره در پی درگذشت استاد اصغر فرشچیان مقدم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر اصغر کفشچیان مقدم هنرمند نقاش، پژوهشگر و مدرس دانشگاه، امروز ۱۹ مهرماه بر اثر عوارض ناشی از ویروس کرونا درگذشت.

این هنرمند فقید، متولد سال ۱۳۴۲ در شهر مشهد بود.
وی دارای کارشناسی نقاشی از دانشگاه تهران و دکترای هنرهای تجسمی از دانشگاه سوربون و استراسبورگ و عضو هیأت علمی و استادیار پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و سابقه تدریس در دانشگاه سوره را نیز داشته است.
وی همچنین به عنوان طراح، نقاش و هنرمند حوزه هنرهای جدید فعالیت داشت.
دانشگاه سوره، این ضایعه را به خانواده ایشان، جامعه فرهنگی، هنری و آموزشی کشور تسلیت می‌گوید و از خداوند منان برای آن‌مرحوم علو درجات، و برای بازماندگانش صبر جمیل مسئلت دارد.

پیام تسلیت درگذشت استاد اصغر کفشچیان مقدم هنرمند نقاش پژوهشگر استاد دانشگاه دانشگاه سوره