نشستی تخصصی تحت عنوان «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» برگزار می شود

1400/09/01   09:00

به مناسبت روز نکوداشت اصفهان، دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره نشستی تحت عنوان «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی سوره، به مناسبت روز نکوداشت اصفهان، نشستی تخصصی تحت عنوان «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» را روز دوشنبه اول آذرماه برگزار می کند.

در این نشست مهندس محمدمهدی کلانتری، پژوهشگر دکتری مرمت و احیای بناها و بافتهای تاریخی در دانشگاه علم و صنعت و مدرس دانشگاه سوره، و دکتر نجمه دشتکی، مدیر گروه شهرسازی دانشگاه سوره، حضور خواهند داشت.

این نشست روز دوشنبه اول آذرماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان، استادان و دانشجویان گرامی با استفاده از لینک زیر می‌توانند در این نشست حضور یابند:

نشست تخصصی «بررسی سیر تحول و ساختار فضایی بافت تاریخی شهر اصفهان» روز نکوداشت اصفهان دانشکده معماری و شهرسازی معاونت پژوهشی دانشگاه سوره