همایش «ایمان در آینه فرهنگ، هنر و معماری» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

1400/10/15   19:00

به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی همایش «ایمان در آینه فرهنگ، هنر و معماری» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

همایش «ایمان در آینه فرهنگ، هنر و معماری» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی، ویژگی‌هایی خاص قهرمانی و ایمانی خاص در وجوه شخصیتی ایشان، موردتوجه اندیشمندان و هنرمندان قرار گرفت. دانشگاه سوره به این منظور قصد دارد هرساله در سالگرد شهادت ایشان و باتوجه‌به ابعاد وجودی و چندگانه این شهید بزرگوار، نشست‌های تخصصی برگزار نماید.

سال گذشته همایش «قهرمان در آینه هنر و ارتباطات»، با الهام از شخصیت شهید سلیمانی به بررسی بازنمایی یک قهرمان اسطوره‌ای در هنر و ارتباطات پرداخت.

در دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، همایش «ایمان در آینه فرهنگ، هنر و معماری» با تکیه بر عنصر ایمان به‌عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی شخصیت این شهید والامقام، به بررسی چگونگی بازتاب ایمان در هنر، فرهنگ و معماری می‌پردازد.

این همایش به کوشش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری سه دانشکده هنر، فرهنگ و ارتباطات، و معماری و شهرسازی در تاریخ ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

برنامه‌های این همایش به شرح زیر است:

علاقه‌مندان برای حضور در نشست‌های این همایش به آدرس https://sibad.soore.ac.ir/v/show/faithconference  مراجعه کنند.

همایش «ایمان در آینه فرهنگ؛ هنر و معماری» معاونت پژوهشی دانشگاه سوره