اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : دانشکده فرهنگ و ارتباطات

درمراسم اهدا نشان عالی دانش که 4تیرماه جاری با حضور وزیرعلوم وتحقیقات، رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی ، روسای دانشگاه ها واستادان دردانشگاه تهران برگزار شد، نشان عالی دانش ولوح تقدیر به دکتر باقرساروخانی استاد تمام دانشگاه سوره اهدا شد.

مطالعه بیشتر

مصاحبه‌های پذیرش دانشجویان دکترای مدیرت رسانه و علوم ارتباطات دانشگاه سوره با حضور داوطلبان طی دو روز و به‌صورت همزمان در 26و27 خردادماه جاری،در دانشکده فرهنگ و ارتباطات انجام شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات کارگاه آموزشی «تحلیل داده‌های کیفی در نرم‌افزار Maxqda» با تدریس دکتر جواد صادقی در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی این دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با برگزاری «کارگاه تمبر در ارتباطات»، تمبر اختصاصی دانشگاه سوره با طرحی از برخی کتاب‌های استادان این دانشگاه به چاپ رسید و به رئیس، قائم‌مقام و سرپرست دانشکده فرهنگ‌وارتباطات اهدا شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه هنر جنگ شناختی در عصر هوش مصنوعی با تدریس دکتر سمیرا خطیب‌زاده روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۰ صبح در دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سی و ششمین کرسی ترویجی با عنوان «نحوه بازنمایی جوان مؤمن انقلابی در رسانه ملی (مطالعه موردی سریال تلویزیونی گاندو)» به‌صورت حضوری و مجازی در سالن اجلاس ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سرپرست دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره طی حکمی از سوی قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به‌عنوان «عضو کارگروه فرهنگ، ارتباطات و رسانه» در‌ «شورای تحول و ارتقای علوم انسانی» منصوب شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی "سمپوزیم فلسفه روش‌شناسی در علوم ارتباطات" با حضور جمعی از استادان و دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست علمی "آینده رسانه‌های اجتماعی در ایران" با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به مناسبت روز جهانی ارتباطات با سخنرانی دکتر باقر ساروخانی و دکتر امیدعلی مسعودی و دبیر نشست دکتر یوسف خجیر روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۰۰ صبح در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست "پروپوزال نویسی" با حضور دکتر "جعفر حسین پور" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز پنجشنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 8 تا 10 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دکتر امیدعلی مسعودی استاد ارتباطات و رئیس دانشکده فرهنگ وارتباطات دانشگاه سوره به مناسبت روزجهانی ارتباطات وجامعه اطلاعاتی، در پیامی ضمن برشمردن اهمیت این روزاظهار امیدواری کرد که ایرن اسلامی به سهم مناسب خود از فناوری های جامعه اطلاعاتی دست یابد. متن پیام چنین است:

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست آسیب‌شناسب فرهنگی در ایران با حضور دکتر "مجید رضائیان" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز دو‌شنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت ۸ تا ۱۰ برگزار شد.