اخبار و اطلاعیه ها

رئیس دانشگاه سوره از فارغ التحصیلی بیش از 12 هزار دانشجو از این دانشگاه خبر داد و گفت: برخلاف سایر دانشگاه های کشور دانشگاه سوره با بحران صندلی خالی مواجه نیست و حتی بیش از ظرفیت موجود دانشجو پذیرش نموده است.

مطالعه بیشتر

جهت دریافت وام شهریه نیمسال اول 98-97 از تاریخ 97/8/05 تا تاریخ 97/8/09 (مشروط به عدم اتمام بودجه وام) به امور دانشجویی مراجعه و یا از سایت دانشگاه و یا اپلیکیشن سوره نسبت به دریافت فرم و تکمیل آن اقدام نمایید. *فرم درخواست وام، در پیوست این پیام موجود است*

مطالعه بیشتر

کتاب تاریخ اسلام (2) به قلم رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره که برای تدریس در پایه یازدهم دوره دوم متوسطه رشته علوم و معارف اسلامی تالیف شده است ' در اختیار دانش آموزان سراسر کشور قرار گرفت.

مطالعه بیشتر

دبیرکل اتحادیه دانشگاه های غیر دولتی بر ضرورت سرمایه گذاری دولت و آموزش عالی خصوصی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر هزاران میلیارد ریال از جیب بیت المال صرف سرمایه گذاری در دانشگاه های دولتی می شود در حالی که اگر به موسسات آموزشی خصوصی توجه کافی صورت بگیرد از صرف بسیاری از هزینه ها در حوزه آموزش و پژوهش جلوگیری خواهد شد.

مطالعه بیشتر

کانون عکس دانشگاه سوره با همكاري ارتش جمهوری اسلامی نمایشگاه «بازخوانی عکس های جنگ از آرشیو ارتش» را در تاریخ پنجشنبه 19مهرماه (ساعت 10 صبح) در محل نگارخانه آیه دانشگاه سوره برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

به همت بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره ورکشاپ نقاشی و نقاشی خط با موضوع محرم با حضور اساتید ارجمند کیومرث قورچیان و سیده شیما هاشم پور ٰسه شنبه ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۰ الی ۱۶ در محل گالری آیه دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

اجرای طرح پایش سلامت. جهت اطلاعات با شماره تلفن 66378951 ( خانم تقوائی ) تماس حاصل فرمایید و یا به دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی ، طبقه 6 ساختمان مرکزی مراجعه نمائید .

مطالعه بیشتر

ثبت نام متاخرین فقط روز چهارشنبه 11مهرماه توسط دانشجویان ، از طریق سایت انجام خواهد شد؛ لارم به ذکر است که این امکان فقط شامل کسانی خواهدبودکه قبلا نام و شماره دانشجویی خودرا به کارشناسان گروه اعلام نموده و مطلقا انتخاب واحد نکرده اند.