اخبار و اطلاعیه ها

یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۵ بهمن تا ۱۵ اسفندماه با دبیری «ابراهیم حقیقی» توسط اداره کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها، نگارخانه ها و مجامع هنری برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

روز بیستم آبان ماه، تالار شهید آوینی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران، میزبان علاقه مندان انیمیشن، در میزگرد بزرگ "فرصت ها و چالش های تحصیلات آکادمیک" به بهانه هفته انیمیشن دانشگاه تهران بود.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و گروه انیمیشن دانشگاه سوره، نخستین ﺟﺸﻨﻮاره و ﻣﺴﺎبقه سراسری انیمیشن دانشجویی "بانگ پویایی" از ۲۶ تا ۳۰ آبان؛ در دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می شود.