اخبار و اطلاعیه ها

جشنواره ي دانشجويي تئاتر سوره با هدف مشاركت دادن دانشجويان و تازه فارغ التحصيلان فعال رشته هاي تئاتر در مراحل بازبيني و داوري بخش هاي مختلف جشنواره و ايجاد فضاي گفتماني پيرامون اجراها و نيز فراهم آوردن بستر بازتري براي مواجهه ي تماشاگران با آثار توليدي دانشجويان، دهمين دوره ي اين جشنواره را به ياري خداوند متعال برگزار خواهد كرد. در اين دوره از جشنواره بخش تازه اي با عنوان "دراماتورژي" تعريف شده است. اميد است دانشجويان پس از مطالعه ي جزئيات اين بخش و مشاركت در آن به مبحث دراماتورژي توجه

مطالعه بیشتر

مهدی گلستانیان نویسنده وکارگردان فیلم مستند سینمایی"بی آب و نان … بیابان" با اشاره به اینکه فیلم، آخرین مراحل فنی خود را سپری می کند، گفت: در حال حاضر فیلم برای حضور در جشنواره های داخلی و بین المللی آماده نمایش می شود.

مطالعه بیشتر

ارتحال فقیه عالیقدر، یار دیرین انقلاب و رهبری، آیت الله حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی را، محضر رهبر معظم انقلاب و ملت شریف ایران، تسلیت عرض می نماییم.

مطالعه بیشتر

ضمن ابراز همدردی با مصیبت دیدگان و عموم جامعه ی دانشگاهی، به همه ی بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می نماییم.

مطالعه بیشتر

معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری بسیج کارکنان دانشگاه سوره مسابقه کتاب خوانی بر اساس کتاب «خاطرات سفیر» برای اساتید، کارمندان و دانشجویان برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت ربع قرن فعالیت هدفمند دانشگاه سوره و چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی جشنواره "ربع قرن چله نشینی فرهنگ و هنر" با موضوع "امید" در دانشگاه سوره برگزار می شود.