اخبار و اطلاعیه ها

موسسه فرهنگی هنری هنرنمای آبان با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، بانک شهر، سفارت هلند، مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در ایران، سازمان فرهنگی اکو، کاخ صلح هلند، موزه صلح تهران، دانشگاه سوره و باغ موزه قصر تهران دومین دوره از سلسله همایش های هنر برای صلح را با عنوان " هنر، صلح و توسعه پایدار" در محل باغ موزه قصر تهران برگزار نمود.

مطالعه بیشتر

نشست هماهنگی هیئت داوران و ستاد اجرایی نخستین جشنواره دستاوردهای انقلاب اسلامی در قاب اینفوگرافی (رسم سرخ) روز دوشنبه ۲۴ دی ماه در محل سالن اجتماعات دفتر دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره با بیان اینکه هر پنج سال یک بار اطلاعات قابل ملاحظه جدیدی به رشته های هنر وارد می شود، گفت: به روز رسانی نشدن سرفصل ها به خصوص در مقطع ارشد، موجب خروج دانشجویان این رشته ها از کشور می شود.

مطالعه بیشتر

شاهرخ قیصری فارغ التحصیل کارگردانی از دانشگاه سوره که این روزها در حال تهیه نخستین فیلم سینمایی خود است در مصاحبه ای که با روابط عمومی پروژه "پرچین" انجام داده، توضیحاتی راجع به فعالیت های سینمایی خودش ارائه داده است.