اخبار و اطلاعیه ها

مهلت ثبت نام اردوی راهیان نور خواهران تا ۲۵ بهمن ماه تمدید شد و زمان اردوی خواهران از تاریخ ۱ تا ۵ اسفند ماه ۹۸ می باشد.

مطالعه بیشتر

گفتگو با دکتر مهران هوشیار، عضو هیات علمی و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره و همچنین دبیر بخش سرامیک یازدهمین دوره جشنواره تجسمی فجر در رابطه با بررسی دلایل تعداد کم آثار ارسال شده در رشته سرامیک.

مطالعه بیشتر

دانشجویانی که اسامی خود را به واحد آموزش دانشکده معماری و شهرسازی جهت ثبت نام در نیمسال دوم ۹۸_۹۷ اعلام نموده اند روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ اقدام به ثبت نام نمایند.

مطالعه بیشتر

۱۲ بهمن ماه سالروز ورود تاریخی امام راحل (ره) به میهن عزیزمان؛ آغاز دهه مبارک فجر و همچنین چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به تمامی آزادگان جهان، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و هم میهنان گرامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم.