اخبار و اطلاعیه ها

مراسم سخنرانی پروفسور آلساندرا دچه زاریس استاد معماری دانشگاه ساپینزای رم با عنوان [حاشیه شهرهای معاصر، ساختن در فضای ساخته شده] با مقدمه ای از دکتر حسن اصانلو رییس دانشکده معماری دانشگاه سوره دوشنبه ۲۱ آبان ماه در محل سالن اجتماعات پژوهشکده باقرالعلوم (ع) برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

فراخوان نخستین «جشنواره ملی انیمیشن بانگ پویایی» منتشر شد. به گزارش روزرنگ این فراخوان به همت دانشگاه سوره و با هدف پیوستگی هر چه بیشتر دانشجویان رشته انیمیشن با دنیای حرفه ای و با رویکرد ایجاد پلی میان دانش آموختگان انیمیشن و فضای کار این رشته در سطح دانشجویی برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

فیلم کوتاه [برسد به دست او] ساخته مهدی یارمحمدی؛ دانشجوی رشته ادبیات نمایشی دانشگاه سوره رتبه اول جشنواره ملی فیلم [دریا مسیر پیشرفت] را کسب کرد.

استاد محترم گروه نقاشی جناب آقای رضا هدایت عضو محترم هیات علمی دانشگاه سوره

مطالعه بیشتر

استاد محترم گروه نقاشی جناب آقای احمد خلیلی فرد عضو محترم هیات علمی دانشگاه سوره