دانشجوی گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره؛ در راه آکادمی اسکار

1399/11/08   14:30

انیمیشن «نهنگ سفید» به نویسندگی و کارگردانی «امیر مهران» دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سوره، واجد شرایط رقابت در بخش انیمیشن کوتاه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار ۲۰۲۲ شد.

دانشجوی گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره؛ در راه آکادمی اسکار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، انیمیشن «نهنگ سفید» به نویسندگی و کارگردانی «امیر مهران» دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده هنر دانشگاه سوره، با دریافت جایزه بهترین انیمیشن از سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم «ورشو» لهستان، واجد شرایط رقابت در بخش انیمیشن کوتاه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اسکار ۲۰۲۲ شد.

جشنواره ورشو که در کنار جشنواره‌هایی چون کن، برلین، ونیز، شانگهای، کارلو وی‌واری و ... جزو ۱۵ جشنواره برتر دنیا و مورد تأیید مجمع جهانی تهیه‌کنندگان سینمای جهان است، این انیمیشن را شایسته تقدیر دانست. این جایزه راه‌گشای حضور در آکادمی اسکار خواهد بود.

این انیمیشن کوتاه ده دقیقه‌ای، تمی ضدجنگ و جهان‌شمول دارد و روايتگر تلاش مردی تنهاست كه در پی يافتن دوستانی است كه ساليان پيش در يك حمله هوایی از دست داده است. یک نهنگ سفید تنها نشانه‌ای است که او دارد.

«نهنگ سفید» محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، و پخش بین‌المللی آن بر عهده فهیمه (رها) پورقاسم است.

از دیگر عوامل ساخت انیمیشن «نهنگ سفید»؛ طراحی شخصیت به عهده‌ ابوالفضل برومندی دانش‌آموخته سوره بوده‌ است.

دانشگاه سوره برای امیر مهران و ابوالفضل برومندی آرزوی موفقیت دارد.

جشنواره فیلم ورشو آکادمی اسکار 2022 دانشجو دانش آموخته کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره