کرسی ترویجی با موضوع «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» در دانشگاه سوره برگزار می شود

1400/02/18   03:00

ششمین کرسی ترویجی با موضوع «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه1400 ساعت 18 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه_ کرسی‌های ترویجی اتفاقی‌ست که دانشگاه سوره نمایندگی‌اش را در تاریخ 1 دی‌ماه 1399  از شورای انقلاب فرهنگی اخذ کرد و نیز کمیته دستگاهی خود را در دانشگاه سوره با هدف برگزاری کرسی‌های ترویجی مستقل راه‌اندازی کرده است.

شایان ذکر است: ششمین کرسی ترویجی با موضوع «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» به همت معاونت پژوهشی و دانشکده هنر دانشگاه سوره، سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه 1400 با ارائه دکتر فرشاد عسگری‌کیا، استادیار دانشکده هنر دانشگاه سوره و حضور امیررضا نوری پرتو، مدیر گروه ادبیات نمایشی دانشگاه سوره با عنوان دبیر جلسه و منتقدان دکتر یوسف خجیر، استادیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و محمد هاشمی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در حوزه مطالعات میان رشته‌ای، با هدف تقویت جایگاه علمی حوزه ارتباطات، هنر، معماری و نقد اندیشه‌های اعضای هیأت‌علمی در این حوزه‌ها، ساعت 18 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

* علاقه‌مندان نیز می‌توانند جهت شرکت در ششمین کرسی ترویجی وارد لینک زیر شوند:

ششمین کرسی ترویجی «تبیین روش تحلیل محتوای ترکیبی در استخراج معانی و مضامین عکس و متن» دانشکده هنر معاونت پژوهشی دانشگاه سوره